Farger på gjesterom og WC

Endelig har veggene på WC og gjesterom fått farge. «Form» på veggen, og «Klassisk hvit» i taket. Resten av hemsen og førsteetasje sparkles og pusses, før det blir lagt duk på og malt til slutt. Etter hvert som rommene males skal vi legge gulv. Laminatgulvet er fraktet til huset og må ligge der noen dager for å få riktig temperatur.  Nå er det sju uker til huset skal stå ferdig, og det synes: I dag var det liv i alle rom, med elektrikere, malere, tømrere og flisleggere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s